Stages

Bij Portelio werken staat gelijk aan werken in een dynamisch, toegewijd en gespecialiseerd team van ondernemingsadvocaten en bemiddelaars. Portelio is een geïntegreerde associatie, gebaseerd op een systeem van interne specialisatie. Cliënten worden steeds in contact gebracht met de uitgelezen specialist binnen ons team, evenwel zonder Chinese muren tussen onze expertises op te trekken en zonder “the big picture” uit het oog te verliezen.

Onze advocaten en medewerkers werken binnen een professionele omgeving, krijgen een gedegen opleiding en de kans om zich verder te specialiseren. Dossiers worden in teamverband behandeld, in direct contact met de cliënt en onder leiding van één van de vennoten. Wij zorgen voor een goede work-life balance en correcte vergoeding.

Portelio is steeds geïnteresseerd in spontane sollicitaties die U, samen met een CV en motivatiebrief, kan richten aan careers@portelio.be

Indien er specifieke vacatures zijn, treft u die hieronder.

Advies
of bijstand 
op maat?

Over
Portelio

Portelio is een advocatenkantoor voor ondernemingen. Vanuit haar vestigingen in Gent en Antwerpen staat Portelio haar cliënten bij met kwalitatieve, pragmatische, proactieve en toegankelijke dienstverlening.
Ons kantoor

Werken bij
Portelio?

Bij Portelio werken staat gelijk aan werken in een dynamisch, toegewijd en gespecialiseerd team van ondernemingsadvocaten. Geïnteresseerd?
Bekijk onze vacatures